Bartafel Motor Zwart 185cm Massief Mango Hout - 42108

Je bespaart €239,02
Levertijd : juni (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 86cm
Breedte 185cm
Diepte 47cm
Tafelblad dikte 20mm
Tafelblad(BxD) 185x47cm
Materiaal Massief mango hout, metaal
Kleur Natuur, turkoois

Omschrijving

De zwarte motor straalt veel industriële flair uit door delen van een solide motorfiets samen te voegen met een praktische plank en functionele flessen- en glashouders. Dankzij de opvallende look is de tweewielige toog een buitengewone blikvanger in elke ruimte en staat garant voor extravagante drankjes op het volgende feest. Bijzonder duurzaam: elke tafel is het upcyclingresultaat van een oude scooter en heeft daardoor heel individuele kenmerken.

Als console in de gang, als decoratieve scheidingswand in de woonkamer of als barkast in de eetkamer - het meubelstuk met ruwe details is veelzijdig inzetbaar en geeft elke sfeer net dat beetje extra. Onze tip: in combinatie met andere accessoires van zwart metaal creëer je een samenhangend woonconcept. Maar ook in het verder eenvoudige interieurdesign is de motor balie een echte eyecatcher!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht