Bartafel Scooter Wit 250cm Massief Mango Hout - 42104

Je bespaart €446,10
Levertijd : mei (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 105cm
Breedte 250cm
Diepte 66cm
Tafelblad (BxD) 170x50cm
Open vak (HxBxD) 15x74x48cm
Gesloten vak (HxBxD) 30x75x42cm
Materiaal Massief mangohout, Metaal
Kleur Wit, natuur

Omschrijving

De witte scooter bartafel straalt veel vintage charme uit en combineert een stijlvolle retro scooter met een praktische opbergkast en een functioneel tafelblad van massief mangohout. Dankzij de opvallende look is de tweewielerconsole een buitengewone blikvanger in elke ruimte. Bijzonder duurzaam: elke tafel is het upcyclingresultaat van een oude scooter en heeft daardoor heel individuele kenmerken.

Als console in de gang, als decoratieve scheidingswand in de woonkamer of als praktische barkast in de eetkamer - het scootermeubel kan veelzijdig worden gebruikt en geeft elke sfeer net dat beetje extra. Dankzij de deuren aan beide zijden van de plank kan het woonaccessoire vrij in de kamer staan. Onze tip: in combinatie met andere vintage meubels en retro-accessoires creëer je een samenhangend woonconcept. Maar ook in het verder eenvoudige interieurdesign is de scooter bartafel een echte eyecatcher!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.