Massief Houten Bartafel Mammut 120cm Naturel Acaciaboomrand Metaal Zwart Met Voetensteun - 43672

Je bespaart €84,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 105cm
Breedte 120cm
Diepte 80cm
Tafelblad dikte 2,5cm
Materiaal Gelakt massief acaciahout, gepoedercoat metaal
Kleur Bruin, zwart

Omschrijving

De Mammut bartafel biedt niet alleen een sfeervol design, maar ook een stukje natuur in huis. Het tafelblad van hoogwaardig acaciahout met boomrand geeft elke ruimte een warme en natuurlijke sfeer. Het zwart metalen frame complementeert de rustieke uitstraling en onderstreept het industriële design van de eettafel.

De boomrand van de Mammut bartafel maakt elk stuk uniek. Elke bartafel heeft zijn eigen unieke vorm en korrel, gevormd door de natuur. Dit geeft uw bartafel een individueel karakter en maakt hem tot een blikvanger in elke kamer. Met de geïntegreerde voetsteun wordt de bar- of keukentafel een gezellige ontmoetingsplek voor gezellige avonden en ontspannen momenten.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is iedere tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en zorgen voor originaliteit en dragen bij aan de charme van het massief hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.