Massief Houten Bartafel Mammut 140 cm Natuurlijke Acaciaboomrand Metaal Zwarte Haarspeldpoten - 43670

Je bespaart €82,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 105cm
Breedte 140cm
Diepte 60cm
Tafelblad dikte 3,5cm
Materiaal Massief gelakt acaciahout, gepoedercoat metaal
Kleur Bruin, zwart

Omschrijving

Deze prachtige bartafel zal een natuurlijke blikvanger zijn in je keuken of eetkamer. Het tafelblad is gemaakt van massief acaciahout, dat dankzij de levendige nerf zijn eigen charme heeft. Elk bord is een uniek kunstwerk van de natuur dat niet kan worden gedupliceerd. Het rustieke design wordt ondersteund door vier delicate haarspeldpoten, die de tafel een subtiele retro touch geven en zorgen voor een luchtige uitstraling.

Dankzij het tijdloze design past deze tafel harmonieus in verschillende interieurstijlen. Of het nu gaat om een ​​retro-, rustieke of shabby-chique stijl – de Mammut tafel overtuigt door zijn rustieke en toch delicate design. Een tip van ons: Combineer hem met barkrukken, de gelijknamige serie uit onze winkel, om een ​​harmonieus totaalbeeld te creëren.

Let op: Door zijn natuurlijke karakter is elke tafel volledig uniek. Karakteristieke kenmerken zoals knoestgaten, scheuren of kleine maatafwijkingen dragen bij aan het unieke karakter en de charme van het massieve hout. Eventuele scheuren worden tijdens het productieproces gestabiliseerd met geschikte houtverbindingen. Er kunnen dus kleurafwijkingen voorkomen, maar deze hebben geen invloed op de kwaliteit van de tafel en vormen dan ook geen reden tot reclamatie.