Bijzettafel 2-delig Columma 40cm Massief Hout - 37288

Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmeting grote (HxBxD) 39x40x40cm
Afmeting kleine (HxBxD) 33x30x30cm
Materiaal Massief Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Duurzaam, exclusief en met veel klasse presenteren deze mooie salontafels zich in de trendy drijfhoutlook. De prachtige nerf en de natuurlijke gebruikssporen stralen een natuurlijke vintage flair uit in uw ambiance. Door zijn puristische vorm vormt de bijzettafel niet alleen een praktisch meubelstuk, maar wordt hij ook een echte blikvanger. De tafels kunnen overal in je woonkamer worden geplaatst - individueel of in een duo, er zijn geen grenzen aan je verbeelding. Bijzonder praktisch: omdat de tafels van binnen hol zijn, kunnen ze eenvoudig worden verplaatst. De individuele korrel maakt elke pilaar uniek.

De meubels in de COLUMNA-serie weerspiegelen je liefde voor de natuur als prachtige kunstwerken in uw kamers. Jij en je vrienden zullen versteld staan ​​van de trendy vintage flair! Gemaakt van hoogwaardig drijfhout, maakt de decoratieve kolom indruk met zijn unieke nerf. Combineer de enorme vintage kolom met andere exemplaren in verschillende maten. 

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.