Bijzettafel Hemingway Grijs 45cm Massief Mango Hout - 40313

Je bespaart €22,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 47cm
Breedte 50cm
Diepte 27cm
Materiaal Massief Mango Hout
Kleur Grijs

Omschrijving

Klein, praktisch, vierkant? Niet helemaal! De rustieke bijzettafel HEMINGWAY van stevig, gerecycled mahoniehout is een echte blikvanger! Of het nu als poef, natuurlijk decoratief element of praktische bijzettafel is, zijn ideale formaat en natuurlijke, ongecompliceerde charme maken indruk in elke kamer. Natuurlijkheid en robuustheid, gecombineerd met puristisch design, stralen een natuurlijke en heldere sfeer uit.

De unieke houtkenmerken maken elke kruk uniek. Het grijs gebeitste hout vertoont oneffenheden en kleurafwijkingen, deze zijn uitstekend geschikt om uw interieur een individuele charme te geven. Onze tip: in combinatie met andere houten meubels in grijs ziet de handgemaakte kruk er bijzonder harmonieus uit.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.