Bijzettafel Butler 30cm Massief Sheesham Hout - 42538

Je bespaart €22,82
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 60cm
Breedte 30cm
Diepte 45cm
Tafelpoten (BxD) 2,5x2,5cm
Tafelblad dikte 1,5cm
Materiaal Massief sheesham hout, metaal
Kleur Natuurlijk, zwart

Omschrijving

Als je houdt van de industriële look en op zoek bent naar een heel bijzondere opbergruimte, dan is onze butler bijzettafel in het Z-design precies goed voor jou! Deze tafel biedt een bijzonder geslaagde symbiose van een zwart gepoedercoat metalen frame en een natuurlijk tafelblad van exotisch sheeshamhout. Het houten tafelblad maakt indruk met zijn individuele nerf en opvallende kleurverlopen, terwijl de karakteristieke houtkenmerken elke tafel tot een echt uniek item maken.

Met dit minimalistische meubel werk je overal comfortabel. Op de bank of in je favoriete fauteuil: de bijzettafel in trendy industrieel design biedt je laptop een veilige plek om hem neer te zetten. De vierkante bijzettafel kan ook gebruikt worden als decoratief element in je woonkamer of als tafel voor diverse gebruiksvoorwerpen in de gang. Onze aanbeveling: combineer het met zwart metalen elementen en industriële meubels. Zo pak je de look van de tafel perfect op en creëer je een uniform inrichtingsconcept in je huis. Kijk uit naar een bijzettafel die uw buitengewone woondromen waar zal maken!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.