Moderne Set Van 2 Bijzettafels Variaton 55cm Goudkleurig Metalen Frame Zwart glas Handgemaakt - 43505

Je bespaart €53,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 48cm
Diepte 53cm
Kleine tafel hoogte 43cm
Kleine tafel breedte 40cm
Kleine tafel diepte 45cm
Tafelblad diepte 0,8cm
Materiaal Glas, gepoedercoat metaal
Kleur Zwart, goud

Omschrijving

De gouden Variaton bijzettafelset overtuigt door zijn elegante uitstraling en geeft je woonkamer een glamoureuze flair. De tafelbladen van zwart veiligheidsglas zijn bijzonder robuust en gemakkelijk schoon te maken. Een bijzonder hoogtepunt van de gouden bijzettafels is het massieve tafelframe met delicate metalen stutten, die absolute hoogtepunten in uw huis worden. Dankzij hun luchtige design passen de bijzettafels met vintage flair perfect in jouw sfeer. Geef je huis een luxe uitstraling met deze handgemaakte bijzettafels!

Door de uitgebreide handproductie zijn beide tafels absoluut uniek! De combinatie van goudkleurig metaal, de zwarte glazen tafelbladen en de bijzondere tafelvorm maken deze meubelstukken tot een echte eyecatcher. Of het nu in de woonkamer, hal of als nachtkastje is - de kleine en grote bijzettafels maken indruk in elke woonkamer! Onze interieurtip: Combineer de bijzettafels met woonaccessoires in goud en creëer een harmonieus interieur in huis.

Let op: deze items zijn uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze kenmerken hebben echter geen invloed op de werking van de tafels en vormen geen reden voor een klacht.