Ronde Bijzettafel Abstract 60cm Messing Goud Metalen Poten Zwart Glas Handgemaakt - 43495

Je bespaart €36,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 56cm
Breedte 45cm
Diepte 45cm
Glasplaat dikte 0,8cm
Materiaal veiligheidsglas, Metaal-aluminium
Kleur Zwart, goud

Omschrijving

Onze ronde bijzettafel Abstract overtuigt op het eerste gezicht door zijn unieke design. Het zwart glazen tafelblad rust op drie slanke, delicate poten in een warme goudtint. In moderne stijl geeft het lakwerk met zijn lichte oneffenheden en gestructureerd oppervlak een bijzonder tintje. Deze bijzettafel is een klein, uniek stuk dat veelzijdig inzetbaar is en een gouden accent aan je interieur toevoegt.

Flexibiliteit bij plaatsing met deze elegante bijzettafel
Plaats dit delicate tafeltje in de woonkamer naast de bank, in de gang als elegant accessoire of als extravagant nachtkastje naast je bed. Combineer de bijzettafel slim met andere gouden meubels of accessoires om een ​​harmonieus totaalbeeld te creëren. De mogelijkheden zijn divers – laat uw creativiteit de vrije loop!

Let op: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.