Ronde salontafel Wildlife Kong 60cm Goud Metaal Glas Aap Beeldje Gorilla Sculptuur Handgemaakt - 43518

Je bespaart €63,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 43cm
Breedte 60cm
Diepte 60cm
Materiaal Metaal, veiligheidsglas
Kleur Goud, transparant

Omschrijving

Ontdek de wereld van elegantie en exotisch design met onze unieke salontafel. Het ronde glazen tafelblad biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een heldere en tijdloze esthetiek. Het bijzondere aan deze tafel is de handgemaakte gouden aapfiguur, die de kamer een exotisch tintje geeft en een Afrikaans gevoel uitstraalt. Het gouden aapje is met oog voor detail handgemaakt en geeft een bijzonder accent aan deze salontafel. De combinatie van het heldere glas en de gouden gorilla creëert een harmonieuze symbiose tussen elegantie en exotisme. Deze tafel wordt niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een kunstwerk dat de aandacht trekt.

Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of hal is, deze salontafel is een blikvanger in elke kamer. Het biedt niet alleen opbergruimte, maar ook een unieke decoratie die een gespreksstarter zal zijn. Het gouden aapsculptuur geeft de tafel een bijzondere uitstraling en creëert een uitnodigende sfeer met een vleugje exotisme. Trakteer uzelf op dit exclusieve meubelstuk om uw huis een vleugje luxe en Afrikaanse sfeer te geven. Elke blik op deze salontafel wordt een reis naar verre werelden van elegantie en originaliteit!

Let op: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken ieder exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.