Bijzettafel 2-delig Serviteur 45cm Massief Mango Hout - 42575

Je bespaart €39,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Grote Tafel (HxBxD) 50x45x45cm
Kleine Tafel(HxBxD) 42x40x42cm
Tafelpoten (BxD) 2x2cm
Dikte tafelblad 1,5cm
Materieaal Gelakt mangohout, gepoedercoat metaal
Kleur Zwart, natuur

Omschrijving

De Serviteur bijzettafelset wordt in een mum van tijd een hoogtepunt in uw sfeer, want de twee tafels overtuigen door hun heldere design. De natuurlijke nerven van de tafelbladen geven het een gezellige flair, terwijl het massieve metalen frame de industriële stijl onderstreept en perfect harmonieert met andere metalen meubels.

Als salontafel in je woonkamer, als praktisch nachtkastje in de slaapkamer of als plank in de gang - de handgemaakte 2-delige combinatie kan flexibel worden gebruikt. De twee tafels zijn ook apart neer te zetten en verrijken elke leefruimte. Heb je wat meer ruimte nodig, dan schuif je ze eenvoudig in elkaar om ruimte te besparen. Kijk uit naar mooie bijzettafels die goed passen in elk interieur.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.