Bijzettafel 2-delige set Curacau 40cm Massief Mango Hout - 42577

Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmeting grote (H x B x D) 45x40x40cm
Afmeting kleine (H x B x D) 40x35x35cm
Tafelblad dikte 18mm
Materiaal Massief mango hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Deze prachtige bijzettafels worden als set gepresenteerd op een rustieke, exclusieve en stijlvolle manier. De prachtige nerf en de natuurlijke gebruikssporen stralen een rustieke en mediterrane flair uit in je sfeer. Met hun puristische vorm vormen de curacau bijzettafels een symbiose tussen een praktisch meubel en een sculptuur. De 2 kubussen kunnen overal worden geplaatst, naast elkaar of in verschillende posities - er zijn geen grenzen aan je verbeeldingskracht. Indien nodig kan de kleinere kubus in de grotere worden opgeborgen.

De natuurlijkheid en robuustheid van de handgemaakte salontafels wordt gecombineerd met het puristische design en zorgt voor een natuurlijke en heldere sfeer. De curacau meubelen zullen je liefde voor de natuur weerspiegelen als prachtige kunstvoorwerpen in je kamers. Jij en je vrienden zullen versteld staan ​​van de mediterrane sfeer!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.