Nachtkastje/Bijzettafel Makassar 70cm Massief Sheesham Hout - 22679

Je bespaart €30,09
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 70cm
Breedte 30cm
Diepte 30cm
Materiaal Massief Sheesham Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Het hardhout is bijzonder stabiel en ongevoelig, de boom groeit zelfs bij wisselende temperaturen en zware regenval. Deze eigenschappen maken dit hout tot een bijzonder duurzaam en mooi meubel. De prachtige nerf en de natuurlijke gebruikssporen stralen een rustieke en mediterrane flair uit in je ambiance. De bijzettafel schittert met een chique en eenvoudig ontwerp.

Met twee planken en een lade biedt de tafel voldoende opbergruimte. De meubels van MAKASSAR weerspiegelen je liefde voor de natuur als prachtige kunstwerken in je kamers. Je kunt zijn individualiteit herkennen aan het feit dat deze bijzettafel ook geweldig is om als nachtkastje te gebruiken, je kunt hem in elke kamer plaatsen en hij zou altijd perfect passen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.