Bijzettafel Monsoon 3-delig 45cm Massief Sheesham Hout - 40794

Je bespaart €27,08
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmeting grote (HxBxD) 45x45x30cm
Afmeting middelste (HxBxD) 37x35x28cm
Afmeting kleine (HxBxD) 29x25x25cm
Materiaal Massief Sheesham Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Alle goede dingen komen in drieën! Daarom komen onze stoere bijzettafels van massief sheeshamhout in een set van 3 direct bij je thuis. Sheesham staat wereldwijd bekend om zijn expressieve nerf, die dankzij het gelakte oppervlak van de tafels prachtig tot zijn recht komt en elke set een natuurlijk gegroeid exemplaar maakt.
De bijzettafels zijn een blikvanger in elke ruimte

Dankzij hun verschillende afmetingen kunnen de drie tafels op een prachtige manier gebruikt worden. Of het nu als salontafel, bijzettafel of nachtkastje is; Je kan de set overal neerzetten waar je een stijlvolle plank nodig hebt. Ook met de combinatie-opties ben je helemaal vrij. De bijzettafels zijn door hun simpele en tijdloze design met bijna alle stijlen en meubels te combineren, dus hier kan je jouw creativiteit naar eigen smaak de vrije loop laten.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.