Bijzettafel Trayful Goud 35cm Massief Acacia Hout - 41281

Je bespaart €25,46
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 55cm
Breedte 35cm
Diepte 35cm
Materiaal Masief acacia hout, metaal, marmer
Kleur Natuur, zwart, goud

Omschrijving

Deze bijzettafel trekt meteen de aandacht van iedereen! Het rechthoekige tafelblad is gemaakt van massief acaciahout. Door de hoogwaardige afwerking wordt het hout goed beschermd en komt de nerf optimaal tot zijn recht. Het gouden frame en de zware voet van fijn zwart marmer geven de bijzettafel zijn elegante flair en zorgen tegelijkertijd voor een veilige stand op elk oppervlak.

Door de geslaagde combinatie van natuurlijke charme en elegant design kun je de bijzettafel combineren met een grote verscheidenheid aan meubel- en inrichtingsstijlen. Of het nu naast een fluwelen bank is of als bijzonder nachtkastje naast een massief houten bed: de tafel wordt een blikvanger in elke kamer en verrijkt je interieur, ervaar het zelf.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Ook kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.