Massief Houten Bureau Alpine 135 cm Natuurlijke Acacia Honingafwerking Met Opberglades - 43738

Je bespaart €151,20
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 132cm
Diepte 55cm
Hoogte poten 50cm
Kleur Natuurlijke Honingafwerking, goud
Materiaal Gelakt acaciahout, metaal

Omschrijving

Het Alpine bureau is een absolute eyecatcher voor je thuiskantoor. De warme honingkleur van het acaciahout en de stijlvolle, mat gouden metalen handgrepen geven de tafel een tijdloze charme in retro design. De unieke nerf van het hout geeft de consoletafel een bijzonder karakter en maakt hem uniek. Het opvallende 3D-front van de lades met mozaïekpatroon zal een blikvanger zijn in je woonruimte. De werktafel is gemaakt van hoogwaardig acaciahout, waardoor hij extreem robuust en duurzaam is. Bovendien is het hout gemakkelijk te onderhouden en kan het eenvoudig met een vochtige doek worden afgeveegd.

Het is niet alleen de look die goed is, hij is ook praktisch!
De bureautafel heeft twee lades waarin u uw kantoorbenodigdheden, documenten of andere kleine spullen kunt opbergen. Zo heb je alles bij de hand en blijft je werkplek opgeruimd. Het tafelblad staat klaar voor de start van je werkdag, perfect gearrangeerd met een laptop en bureaulamp.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is iedere tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht