Eettafel Spider 240cm Massief Sheesham Hout - 43701

Je bespaart €441,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 240cm
Diepte 100cm
Bladdikte 3,5cm
Materiaal Gelakt massief sheeshamhout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Onze massief houten eettafel Spider 240 cm is de perfecte aanvulling op je eetkamer. Met zijn indrukwekkende boomrand en warme bruintint straalt deze eettafel rustieke charme en natuurlijke elegantie uit. De eettafel is gemaakt van hoogwaardig Sheeshamhout, bekend om zijn spannende en unieke nerf. De unieke reliëfnerf maakt deze designtafel tot een absolute eyecatcher in je eetkamer! Met een tafelblad van 3,5 cm dik biedt de tafel voldoende ruimte voor uw gezin en gasten om te genieten van gezellige maaltijden en gezellige avonden.

De natuurlijke boomrand geeft deze eettafel een uniek karakter. Elke tafel is handgemaakt en daardoor uniek. Het gelakte oppervlak zorgt voor een warme sfeer en past perfect in verschillende interieurstijlen. Met afmetingen van 240 cm x 100 cm biedt deze eettafel voldoende ruimte voor uw gezin. De robuuste metalen poten in de kleur zwart zorgen voor stabiliteit en een modern accent. Deze tafel is niet alleen functioneel, maar ook een eyecatcher in je huis. Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van massief hout met onze spider eettafel. Geef uw eetkamer een vleugje natuur en elegantie met de massief houten eettafel spider.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.