Eettafel Galaxie Grijs Antraciet 200cm Massief Mango Hout - 43398

Je bespaart €219,28
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 77cm
Breedte 200cm
Diepte 100cm
Tafelpoten (BxD) 7,5x7,5cm
Materiaal Massief mango hout, gelakt, metaal
Kleur Grijs, antraciet

Omschrijving

Als je graag dineert aan een eettafel die meteen ieders aandacht trekt, mag je onze Galaxie tafel zeker niet missen. Het grote tafelblad van mangohout rust op een spectaculair frame van indrukwekkende metalen poten. Deze zijn in een stervormig ontwerp met elkaar verbonden en zien er tegelijkertijd massief en futuristisch uit. Samen met het grijze houten blad ontstaat een vakkundige mix van moderne flair en elementen van industrieel design. De gezandstraalde afwerking geeft de eettafel een rustieke uitstraling en benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout.

De grijze afwerking van het tafelblad past perfect bij het bijzondere metalen frame en kan bovendien eenvoudig in een grote verscheidenheid aan meubels worden geïntegreerd. Of je de tafel nu wilt combineren met kleurrijke stoelen, een grote hanglamp of een grijs massief houten dressoir: de Galaxie eettafel past zich altijd perfect aan de omgeving aan en verfijnt deze met zijn extravagante design.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.