Vierkante eettafels

Vierkante eettafel

Een vierkante eettafel; ben jij daarnaar op zoek? Zoek dan niet verder want bij Ventura Design bieden we enkele prachtige keuzes! Misschien wil je een kleine vierkante eettafel kopen of juist een vierkante eettafel 8 persoons? Wij bieden verschillende opties aan, voor kleine en grote huishoudens.

Neem rustig de tijd om alle opties te bekijken. Heb je een keus kunnen maken? Bestel dan jouw vierkante eettafel in onze webshop, we bezorgen het dan zo snel mogelijk bij jou thuis!

Wanneer kiezen voor een vierkante eettafel?

Als je op zoek bent naar een eettafel, dan heb je verschillende keuzes wat betreft vorm. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ronde eettafel, een rechthoekige eettafel of een eettafel die vierkant is. Een vierkante eettafel heeft vier gelijke kanten. Het handige hiervan is dat alle zijden op dezelfde manier gebruikt kunnen worden. Aan een kleine vierkante eettafel kunnen 4 mensen plaats nemen en een grote vierkante eettafel is 8 persoons.

Een vierkante tafel kan in principe overal geplaatst worden; in het midden van een kamer, maar ook aan de zijkant tegen een muur. Hierdoor wordt slechts één zijde van de tafel niet gebruikt. Er blijven minstens drie zitplekken over, bovendien levert dit veel ruimtebesparing op. Een vierkante eettafel is daarom zeer geschikt voor een wat kleinere woning.

Voordelen van een eettafel die vierkant is

Een eettafel die vierkant is heeft veel voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Overal te plaatsen: Midden in een kamer, tegen een muur in de keuken of in de woonkamer;
  • De gelijke zijden zorgen voor duidelijkheid. Aan een kleine vierkante eettafel kunnen 4 mensen zitten, aan een grote tafel 8;
  • Dankzij hun vorm zorgen vierkante eettafels ervoor dat iedereen zich gelijk en net zo belangrijk voelt als alle andere gasten;
  • Er zal geen drukker deel aan tafel zijn: integendeel, iedereen zal net zo dicht bij elkaar zitten;
  • Dit creëert niet alleen een gezellig gevoel van intimiteit, maar het maakt het ook zoveel gemakkelijker om gesprekken te voeren met verschillende mensen zonder je stem te hoeven verheffen;
  • Zeer geschikt voor kleine huishoudens;
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen;
  • Modern, van hoge kwaliteit en scherp geprijsd bij Ventura Design.

Vierkante eettafel 8 persoons

Heb je een groot huishouden en ben je op zoek naar een geschikte eettafel? Vaak wordt er dan gekozen voor een ronde of rechthoekige eettafel. Een vierkante eettafel van 8 persoons bestaat echter ook. Je kunt dan aan alle vier de zijden met twee personen zitten. Dit is erg gezellig als je bijvoorbeeld met verschillende vrienden, familieleden of kennissen gaat dineren.

Een grote vierkante eettafel 8 persoons kun je in verschillende modellen bij ons bestellen. In het filtermenu kun je selecteren op het aantal zitplaatsen. Je krijgt dan een selectie van alle mogelijkheden.

Kleine vierkante eettafel

Een vierkante eettafel is zeer geschikt voor kleine huishoudens. Woon je alleen, samen met je vriend of vriendin of kind(eren)? Heb je thuis niet zoveel ruimte? Dan is een kleine vierkante eettafel heel praktisch. Deze past vrijwel in elke keuken, eetkamer of woonkamer. Om ruimte te besparen kun je één zijde tegen een wand plaatsen. Hierdoor kun je een heel gezellig eethoekje creëren, bovendien hou je veel ruimte over.

Wij bieden kleine vierkante eettafels in verschillende materialen en stijlen aan. In het filtermenu kun je selecteren op het aantal zitplaatsen. Je krijgt dan een selectie te zien van alle mogelijke opties.

Wat voor tafel als je eetkamer vierkant is?

Heb jij een eetkamer die vierkant is? Dan kun je het best kiezen voor eettafel die ook vierkant is. Als je een vierkante eetkamer hebt, dan loop je met een rechthoekige tafel het risico dat deze er krap en kleiner uitziet dan hij in werkelijkheid is. Jouw ogen en die van jouw gasten worden aangetrokken door de kleine ruimte die aan twee zijden overblijft.

Een vierkante eetkamertafel zal daarentegen in een eetkamer die vierkant is zorgen voor een gebalanceerde combinatie. Een symmetrische en rustige uitstraling is gegarandeerd.

Vierkante eettafel kopen bij Ventura Design

Ventura Design staat voor modern, stijlvol en betaalbaar wonen. Heb je een tafel naar wens gevonden? Bestel dan jouw vierkante eettafel snel en eenvoudig in onze webshop! Bij ons kun je natuurlijk ook terecht voor mooie eetkamer stoelen.

Heb je vragen over één of meerdere van onze producten of over ons? Neem dan contact met op, onze klantenservice zit voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.