Design Salontafel Gatsby 110cm Mangohout Massief Marmeren Blad Retro Met Lades Goud - 43338

Je bespaart €115,00
Levertijd : juli (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 46cm
Breedte 110cm
Diepte 53cm
Laden B x H x D 41 x 9 x 18cm (2x)
Afmetingen compartiment B x H x D 44 x 11 x 26cm (2x)
Materiaal Marmer, gelakt mangohout, metaal
Kleur Zwart marmer, bruin, goud

Omschrijving

Met deze bijzondere salontafel heb je een echt lievelingsstuk in huis. Het hoogwaardige mangohout van de salontafel is gelakt waardoor de unieke nerf en natuurlijke kleur bijzonder mooi naar voren komen. De materiaalmix van massief hout, zwart marmeren blad en gouden metalen frame in matte afwerking geeft het meubel een bijzondere elegantie. Wij adviseren meubels in de nieuw gecreëerde Art Deco-stijl.

De rondingen van de zijkanten en het tafelblad geven de tafel een retro look. Bijzonder zijn de grote lades waarin je perfect tijdschriften, afstandsbedieningen etc. kunt opbergen. Als het om mogelijke combinaties gaat, staan ​​alle deuren voor je open: op de tafel passen heel verschillende banken, woonaccessoires en lampen - ervaar het zelf!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Bestaande scheuren worden tijdens het productieproces met verbindingsstukken uit hetzelfde hout verbonden en gestabiliseerd. Daarom kunnen er kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.