Design Salontafel Skull XXL 90cm Goud Rond Glazen Blad Metalen Schedel Handgemaakt - 43496

Je bespaart €65,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 35cm
Breedte 90cm
Diepte 90cm
Tafelblad dikte 0,8cm
Materiaal Glas, gelakt aluminium-metaal
Kleur Goud, transparant

Omschrijving

Ervaar de buitengewone flair van de ronde Skull XXL salontafel in uw woonkamer. Dit extravagante meubelstuk wordt ondersteund door drie gouden schedels, die niet alleen voor stabiliteit zorgen, maar ook voor een vleugje mystiek en elegantie. Het ronde blad van veiligheidsglas maakt het elegante ontwerp compleet en maakt deze salontafel tot een echte blikvanger in elke kamer. Geef uw sfeer een vleugje luxe en extravagantie.

De Skull XXL salontafel is niet zomaar een meubelstuk, maar een kunstwerk voor bij je thuis. Het unieke design met gouden doodshoofden geeft uw woonkamer een onderscheidend tintje en creëert een sfeer van exclusiviteit en verfijning. Elke blik op deze salontafel wordt een fascinerende ervaring. Met zijn ronde blad van veiligheidsglas en de gouden schedels als tafelpoten combineert de Skull XXL salontafel robuustheid en stijl op het hoogste niveau. Dit meubelstuk is niet alleen een statement van extravagant design, maar ook een bewijs van uw individuele persoonlijkheid en uw unieke smaak.

Let op: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.