Massief Houten Salontafel Alpine 105cm Natuurlijke Acaciahoning afwerking met opbergladen - 43734

Je bespaart €85,20
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 102cm
Diepte 55cm
Hoogte voeten 26cm
Schuiflade 2x (HxB) 9,5x49cm
Materiaal Massief acacia hout, gelakt, metaal
Kleur Goud, natuur, honing

Omschrijving

De salontafel is een echte eyecatcher voor je woonkamer. De warme honingkleur van het acaciahout en de elegante matgouden metalen handgrepen geven de woonkamertafel een tijdloze charme. De individuele nerf van het hout en het unieke 3D-front van de lades worden met een mozaïekpatroon een hoogtepunt in je woonruimte. Het natuurlijke design geeft de salontafel met houten poten een bijzonder karakter en maakt hem uniek.

Deze eyecatcher is gemaakt van gelakt acaciahout en is daardoor zeer robuust en duurzaam. Het hout is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en kan eenvoudig met een vochtige doek worden afgeveegd. De tafel heeft twee lades waarin je je favoriete boeken, tijdschriften of andere kleine spulletjes kunt opbergen. Zo heb je alles bij de hand en blijft je woonkamer opgeruimd. Creëer een stijlvolle eyecatcher voor je woonkamer!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.