Ronde Salontafel Variaton 60cm Zwart Metalen Frame Zwart Glas Handgemaakt - 43504

Je bespaart €49,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 30cm
Breedte 60cm
Diepte 60cm
Dikte glasplaat 0,8cm
Materiaal veiligheidsglas, gepoedercoat ijzer
Kleur Zwart

Omschrijving

Ervaar luxueuze elegantie met de ronde salontafel variaton. Deze handgemaakte tafel combineert artistiek design met functionaliteit en voegt een vleugje luxe toe aan je woonkamer. Elke tafel is uniek, zorgvuldig met de hand vervaardigd om de hoogste kwaliteit en een uniek ontwerp te garanderen. Het Zwarte metalen frame geeft de tafel een elegante touch, terwijl het zwarte glazen blad een contrast creëert dat elegantie en luxe uitstraalt.

Door de uitgebreide handmatige productie is elke tafel absoluut uniek! De combinatie van goudkleurig metaal, het zwart glazen tafelblad en de bijzondere tafelvorm maken dit meubelstuk tot een echte eyecatcher. Onze interieurtip: Combineer de salontafel met woonaccessoires in goud en creëer een harmonieus interieur in huis.

Opmerking: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.