Salontafel Leaf Goud 80cm Rond - 40285

Je bespaart €103,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 41cm
Breedte 80cm
Diepte 78cm
Materiaal Hoogwaardige metaal-aluminiumlegering
Kleur Goud

Omschrijving

Dit sieraad wordt een echte eyecatcher in je woonkamer. De organisch gevormde salontafel bestaat geheel uit een oppervlak dat doet denken aan de fijne structuur van een blad. De talloze, fijne takken resulteren in een lichaam dat dankzij de vele uitsparingen licht en filigraan oogt. 

De enigszins asymmetrische vorm van de salontafel geeft hem een ​​heel bijzondere uitstraling die het organische ontwerp van het oppervlak vakkundig opneemt en voortzet. Ondanks het glanzende gouden oppervlak lijkt de tafel een door de natuur geïnspireerde uitstraling te hebben, waardoor het een blikvanger is in elke woonkamer. Het weelderige ontwerp van de tafel werkt op zich, je hoeft hem niet te combineren met veel decoratie om een ​​indrukwekkende woonervaring te creëren. 

Let op: dit artikel is zorgvuldig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in formaat en gewicht zijn hiervoor kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze kenmerken hebben echter geen enkele invloed op de functie van de tafel en vormen geen reden tot reclamatie.