Salontafel Scorpion 100cm Massief Sheesham Hout - 39958

Je bespaart €55,16
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 100cm
Diepte 50cm
Afstand tussen poten 88cm
Poten (BxD) 1x1cm
Openvak (HxBXD) 9x95x50cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Houd je er op natuurlijke wijze van en volg je de trend van die tijd? Dan is onze bijzettafel SCORPION precies goed voor uw woonkamer! De elegante tafel van massief sheesham imponeert met functionaliteit en design. Dit komt vooral door het prachtige tafelblad van gelakt Sheesham-hout. Dit staat wereldwijd bekend om zijn indrukwekkende nerf, waardoor het hout absoluut uniek is. Dankzij de vernis is deze korrel bijzonder effectief en schittert hij letterlijk.

De filigraan haarspeldpoten van zwart metaal vormen een groot contrast met het massieve hout en geven de tafel een zekere lichtheid. Uiteraard wordt ook hier de opslagruimte niet verwaarloosd: dankzij het doorlopende, open compartiment in de tafel, kunt u alle huishoudelijke artikelen die u op dit moment niet nodig hebt gemakkelijk opbergen. 

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.