Salontafel Scorpion 60cm Sheesham Hout- 39384

Je bespaart €32,09
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 41cm
Breedte 60cm
Diepte 60cm
Open vak 2x 10x27x60cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Houd je van naturel en ga je mee met de tijd? Dan is onze SCORPION salontafel precies goed voor je woonkamer! De elegante tafel van massief sheesham maakt indruk met zowel functionaliteit als design. Dit komt vooral door het prachtige tafelblad van gelakt sheeshamhout. Dit staat wereldwijd bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het hout absoluut uniek maakt. Dankzij het lakwerk komt deze nerf goed tot zijn recht en glimt letterlijk.

De filigraan haarspeldpoten van zwart metaal vormen een groot contrast met het massieve hout en geven de tafel een zekere lichtheid. Natuurlijk wordt ook hier de opslagruimte niet verwaarloosd: dankzij de twee doorlopende, open vakken in de tafel, kunt u alle huishoudelijke artikelen die u op dit moment niet nodig hebt gemakkelijk opbergen. 

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.