Zwarte salontafels

Zwarte salontafels

Een zwarte salontafel heeft altijd een chic en verfijnde uitstraling, welk model je ook kiest. Bij Ventura Design kun je terecht voor een salontafel in zwart in veel verschillende stijlen. We bieden grotere salontafels met rekken eronder en kleinere exemplaren waar je netjes een boek en een mok thee op kunt zetten. Kies uit strakke eigentijdse ontwerpen of juist voor zwarte salontafels met een antieke uitstraling voor een mooi contrast met de rest van jouw inrichting. Heb je een mooi exemplaar gevonden en wil je de zwarte salontafel kopen? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop!

Zoek een zwarte salontafel die past bij jouw stijl

Een zwarte salontafel is een veelzijdig meubelstuk dat een verscheidenheid aan interieurstijlen kan aanvullen. Hier zijn enkele stijlen waar een salontafel in zwart bij past:

  • Modern: De salontafel kan worden gecombineerd met een moderne bank om voor een strakke en verfijnde look te zorgen. Overweeg een geometrisch vloerkleed en enkele metallic accenten toe te voegen om de look compleet te maken;
  • Minimalistisch: Zwarte salontafels kunnen worden gebruikt om een minimalistische woonkamer compleet te maken. Combineer het met een neutraal gekleurde bank en enkele eenvoudige decorstukken om een strakke en overzichtelijke ruimte te creëren;
  • Industrieel: Zwart past erg goed bij deze stijl. Een salontafel in deze stoere kleur geeft een edgy touch aan een woonkamer in industriële stijl. Combineer het met een leren bank, enkele bakstenen muren en metalen accenten om een stedelijke sfeer te creëren;
  • Bohemian: Ben je gek op deze woonstijl? Met een zwarte salontafel kun je jouw woonkamer heel makkelijk veranderen in bohemian stijl. Combineer het met een kleurrijk vloerkleed, wat kussens met patronen en wat planten om een gezellige en eclectische ruimte te creëren!

Salontafel in zwart: Welke soorten verkoopt Ventura Design?

Als je een zwarte salontafel wil kopen zit je natuurlijk goed bij Ventura Design. Bij ons heb je namelijk een enorme keus voor een salontafel in zwart. Salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zo kun je kiezen voor een salontafel zwart en rechthoekig of ronde zwarte salontafels.

Salontafel zwart rechthoekig

Een salontafel zwart en rechthoekig heeft al snel een strakke en klassieke uitstraling. Deze vorm tafel past daarom erg goed bij een modern en strak interieur. Ben je op zoek naar een tafel in een minimalistische, industriële of moderne interieurstijl? Kies dan voor een zwarte salontafel in deze vorm.

Ronde zwarte salontafels

Hou je van de bohemian stijl? Wil je wat meer sfeer en gezelligheid in huis brengen? Kies dan een mooi exemplaar uit onze ronde zwarte salontafels. De ronde vorm zorgt voor meer speelsheid in jouw woonkamer. Rechthoekig is de klassieke vorm van een salontafel, daarom vind je deze het meest terug in het aanbod. Wij bieden echter veel keus op gebied van ronde salontafels, natuurlijk ook in de kleur zwart.

Hoe kies je het juiste formaat salontafel?

Het formaat van een salontafel moet precies goed zijn. Als het te klein is dan zal het er buiten proportie uitzien, het past niet goed bij de rest van het meubilair in de kamer. Te groot en de kamer lijkt klein, plus het staat vaak in de weg. Vooral de hoogte van de salontafel is belangrijk. De tafelhoogte moet binnen 5 cm van de zitting van de bank liggen. Dit is de ideale hoogte om de tafel goed te kunnen gebruiken.

Zwarte salontafel kopen bij Ventura Design

Wil je een zwarte salontafel kopen? Bestel jouw salontafel dan bij Ventura Design! Ben je op zoek naar een salontafel zwart en rechthoekig of ronde zwarte salontafels? Gebruik dan het filtermenu op de pagina om jouw keus te verfijnen. Je kunt ook kiezen voor een bepaald formaat, materiaal of prijs. Er worden je dan tafels getoond die het beste aansluiten bij jouw keus. Heb je een salontafel in zwart gevonden die helemaal naar wens is? Bestel het dan snel en eenvoudig in onze webshop. We bezorgen het dan zo spoedig mogelijk bij je thuis! Wist je dat wij geen bezorgkosten rekenen boven €500? Misschien nog even op zoek naar een passende bank of wat mooie accessoires om maximaal te profiteren van dit voordeel? Op onze website vind je werkelijk alles voor een mooie moderne woning!