Sidetable Barracuda Zwart 150cm Massief Gerecycled Teak Hout Met Glasplaat - 43343

Je bespaart €190,52
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 150cm
Diepte 50cm
Materiaal Massief gerecycled teak hout, veiligheidsglas, metaal
Kleur Natuur, zwart, transparant

Omschrijving

Onze sidetable zijn niet zomaar meubelstukken, maar kunstwerken van de natuur. Elke tafel is gemaakt van gerecycled teakhout dat tientallen jaren aan uitdagingen van de natuur en het weer heeft doorstaan ​​en is volledig uniek. Deze tafels vertellen verhalen omdat ze gemaakt zijn van oude steigers, boten en vissershuisjes. De karakteristieke kleuren en structuren van het teakhout, gecombineerd met een modern, massief veiligheidsglasblad en roestvrijstalen details, maken deze consoletafels tot iets heel bijzonders.

Of je nu een liefhebber bent van industrieel design of op zoek bent naar een uniek meubelstuk om je interieur te verrijken: onze console is de perfecte keuze! De geslaagde combinatie van glas, oud hout en metaal zal u bekoren. De console met natuurlijke look harmonieert perfect met een verscheidenheid aan meubels en accessoires. Wees klaar om uw woonkamer te transformeren in een plek van natuurlijkheid en duurzaamheid.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.