Sidetable Diamond 90cm Massief Mango Hout - 43185

Je bespaart €76,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 90cm
Diepte 35cm
Tafelblad dikte 25mm
Materiaal Massief mango hout, metaal
Kleur Messing, natuur

Omschrijving

Deze sidetable past perfect in een breed scala aan interieurstijlen en kan geplaatst worden in de gang, woonkamer of slaapkamer. Ervaar de samensmelting van modern design en vakmanschap en haal met deze sidetable een tijdloos stuk in huis. Breng een vleugje glamour en elegantie in uw interieur met de delicate messing sidetable!

Het metalen frame in de vorm van een ruit ondersteunt niet alleen het mangohouten tafelblad, maar voegt ook een stijlvol accent toe. De delicate structuur geeft de sidetable lichtheid en elegantie, terwijl de messingkleurige afwerking de charme van het ontwerp onderstreept. Onze tip: Combineer deze tijdloze sidetable met andere items uit de diamond-serie om een ​​harmonieus woonconcept te creëren.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.