Sidetable Industrial 120cm Massief Mango Hout -39651

Je bespaart €59,16
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 120cm
Diepte 35cm
Materiaal Mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Een eyecatcher in elke woonkamer onze sidetable van massief mangohout kan worden gebruikt en heerlijk veelzijdig gecombineerd. Het hout is ontworpen met onderscheidende zaagsporen, verhogingen en natuurlijke houtkenmerken zoals knoopsgaten, waardoor het ruige industriële karakter extra benadrukt wordt. De look wordt ook ondersteund door de zwart metalen poten en de zwarte balk.

Dankzij de lade en het grote, open vak biedt de tafel een geweldige hoeveelheid opbergruimte. Uitermate geschikt voor het opbergen van allerlei soorten kansen in de studeerkamer of in de gang. Het tafelblad biedt opbergruimte voor een stijlvolle tafellamp, kandelaar of planten - laat uw creativiteit de vrije loop! Onze tip: in combinatie met andere mangohouten meubelen ziet de sidetable er bijzonder mooi uit.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.