Bistro Balkon-set Capitol Lounge 2-stoelen & tafel Tuinset Antraciet/Hout - 19020

Je bespaart €150,00
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Stoel 2x (LxBxH) 75,5x99x79cm
Tafel (LxBxH) 50x50x46cm
Materiaal Gepoedercoat Aluminium, Polywood
Kleur Antraciet, Hout
Kussens 12cm dik
Zithoogte 47-42cm

Omschrijving

Geniet van ontspannen momenten op je balkon met onze ruime Bistro Balkon-set Capitol Lounge. Deze moderne tuinmeubelset, bestaande uit twee comfortabele stoelen en een bijpassend tafeltje, is ontworpen om je optimaal te laten genieten van de lange zomerdagen. Gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat aluminium en polywood, straalt deze set zowel stijl als duurzaamheid uit, waardoor het perfect is voor elk balkon of terras. Eventueel is de set ook te combineren met de prachtige Capitol stoel-bank set.

Gemaakt van een duurzaam en sterk aluminium frame en polywood armleuningen, garandeert deze set een langdurige kwaliteit, terwijl de antraciet gepoedercoate afwerking en de grijze kussens een moderne en luxe uitstraling toevoegen aan uw buitenruimte. De armleuningen van de ruime stoelen zijn afgewerkt met Polywoord in een bijpassende houtkleur. Polywood is volledig weerbestendig en heeft dus geen invloed op weersomstandigheden waardoor deze prachtige set prima de hele zomer buiten kan staan.

De dikke kussens van 12cm dik zijn gemaakt van Polyester met Olifen stof en zijn uitstekend weerbestendig en zeer kleurvast bij sterk zonlicht. De kussens zijn bedekt met polyesterweefsel, gevuld met rijke spons, waardoor u een sterke ondersteuning krijgt voor een perfect comfort. Of je nu een boek leest of geniet van een verfrissend drankje, de Bistro Balkon-set Capitol Lounge biedt de ideale setting voor een ontspannen zomerdag op je balkon.