Diningset Blakes 7-Persoons Stoel/Bank Tuinset Antraciet Aluminium/Hout - 06260A

Je bespaart €396,00
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

3-zits bank (LxBxH) 180x75x74cm
Stoel 2x (LxBxH) 75x75x74cm
Tafel (LxBxH) 150x90x67cm
Bankje (LxBxH) 135x40x40cm
Zithoogte 43cm
Materiaal Aluminium, Polywood hout armleuningen
Kleur Antraciet gepoedercoat, Hout armleuningen, Kussens Grijs/Taupe
Kussens 12cm dik
Weerbestendig Ja

Omschrijving

Ontdek ultiem comfort en stijl met onze Diningset Blakes Antraciet 150cm Tuinset, ontworpen om u te laten genieten van ontspannen momenten in de buitenlucht tijdens de warme zomerdagen. Met zijn eigentijdse uitstraling en zeer hoogwaardige materialen is deze ruime 7-persoons set de perfecte keuze voor uw terras of tuin. De 3-zits bank, twee stoelen en het kwalitatief hoogwaardige tafelblad van 150x90cm bieden voldoende ruimte voor gezellige diners en ontspannen gesprekken met vrienden en familie.

Gemaakt van een duurzaam en sterk aluminium frame en polywood armleuningen, garandeert deze set een langdurige kwaliteit, terwijl de antraciet gepoedercoate afwerking en de grijze/taupe kussens een moderne en luxe uitstraling toevoegen aan uw buitenruimte. De armleuningen van de ruime stoelen en 3-zits bank zijn afgewerkt met Polywoord in een bijpassende houtkleur. Polywood is volledig weerbestendig en heeft dus geen invloed op weersomstandigheden waardoor deze prachtige set prima de hele zomer buiten kan staan.

Met een zithoogte van 43cm en extra dikke kussens van 12cm kunt u heerlijk ontspannen in ultiem comfort. De kussens zijn bedekt met polyesterweefsel, gevuld met rijke spons, waardoor u een sterke ondersteuning krijgt voor een beter comfort. De kussenstof heeft een uitstekende waterdichtheid, zonwering, kleurvastheid en anti-aging eigenschappen en is geschikt voor buitengebruik. Weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden, deze tuinset is de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie, waardoor u kunt genieten van lange zomerdagen in stijl en comfort.