Loungeset Salviano Modern Relax Hoekbank Rechts Tuinset Aluminium/Wicker - 113579

Je bespaart €491,00
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Bank (2x) LxBxH 137x72x64cm
Tafel (LxBxH) 64x64x30cm
Materiaal Aluminium, Wicker
Kleur Antraciet
Kussens 10cm dik

Omschrijving

Ontdek het ultieme comfort en de moderne elegantie van onze Loungeset Salviano Chaise longue Hoekbank. Deze moderne loungeset is ontworpen voor langdurig genot in de tuin tijdens de warme zomerdagen en combineert functionaliteit met stijl op een verbluffende manier. Met een chaise longue hoekbank en bijpassende tafel biedt deze set de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De hoekbank is 209x137cm groot en past daarom perfect in veel verschillende ruimtes.

Ondanks de hoogwaardige kwaliteit is deze hoekbank extra scherp geprijsd! Dankzij grootschalige inkoop kunt u ook meeprofiteren van deze prachtige tuinset voor een hele scherpe prijs. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en sterk wicker in een stijlvol antracietkleurig ontwerp, voegt deze loungeset een vleugje moderne verfijning toe aan elke buitenruimte. Absolute top kwaliteit gemaakt van de beste materialen Aluminium en hoogwaardig Wicker en voorzien van dikke en stevige kussens.

De extra dikke kussens van 10 cm zorgen voor een ongeëvenaard comfort terwijl je geniet van je momenten van rust en ontspanning. De kussens zijn bedekt met polyesterweefsel, gevuld met rijke spons, waardoor u een sterke ondersteuning krijgt voor een beter comfort. De kussenstof heeft een uitstekende waterdichtheid, zonwering, kleurvastheid en anti-aging eigenschappen en is geschikt voor buitengebruik. Creëer een oase van rust en luxe in je eigen tuin met de Loungeset Salviano en maak van elke dag een zomerse vakantie.