Ligbed Anzio Verstelbaar Antraciet Lounge Tuin Aluminium Stapelbaar - 103510A

Je bespaart €104,00
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmetingen (LxBxH) 198x65x35/97cm
Kleur Antraciet
Materiaal Aluminium, PVC textiel

Omschrijving

Ontspan in stijl met ons Ligbed Anzio Verstelbaar, een moderne toevoeging aan je buitenruimte voor de lange zomerdagen. Met zijn verstelbare functie en stapelbaar ontwerp biedt dit ligbed de ultieme veelzijdigheid en comfort. Het frame is gepoedercoat in een prachtige Antraciete kleur wat een moderne en tijdloze uitstraling geeft. Dankzij de afmetingen van 198x65x35/97cm is er voldoende ruimte om languit te liggen en te genieten van de heerlijke zonnestralen.

Gemaakt van hoogwaardig aluminium en PVC textiel in een stijlvol antraciet kleurenschema, combineert dit ligbed duurzaamheid met een moderne uitstraling. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek of een dutje wilt doen onder de open lucht, het Ligbed Anzio Verstelbaar biedt de perfecte plek om te genieten van de zomerse ambiance in je eigen tuin.

De rugleuning is in hoogte verstelbaar waardoor je heerlijk kunt liggen en genieten. Met zijn stapelbare ontwerp is het ook gemakkelijk op te bergen wanneer het niet in gebruik is, waardoor het een praktische keuze is voor elke buitenruimte.