Loungeset Cube Diningset Hoekbank Verstelbaar Tuinset Aluminium/Hout - 22380

Aanpasbare opties:

Je bespaart €524,95
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Breedte bank met verstelbare functie 185cm
Breedte bank zonder verstelbare functie 187cm
Diepte bank 65cm
Hoogte bank 71cm
Zithoogte 42cm
Dikte zitkussens 10cm
Breedte tafel 140cm
Diepte tafel 70cm
Hoogte tafel 68cm
Materiaal Aluminium, FSC Acacia hardhout, polyester
Kleur Antraciet, hout, grijs
Weerbestendig Ja

Omschrijving

Ben je op zoek naar een heerlijke loungeset waar je zowel in kunt relaxen als dineren? Dan is dit de perfecte loungeset voor jou! De set heeft de zelfde afwerking als de inmiddels populaire Olympia loungeset maar geeft ook de mogelijkheid om heerlijk te kunnen dineren. De robuuste bank geeft ruimte aan minimaal 6 personen en dankzij de ruimte tafel is dit aantal gemakkelijk uit te breiden mocht dat nodig zijn. De tafel is namelijk 68cm hoog waardoor iedereen eenvoudig kan aanschuiven. Bestel ook direct één of meerdere bijbehorende loungestoelen erbij om de set helemaal compleet te maken.

Het linker zitvlak van de hoekbank is verstelbaar. Zet deze omhoog en je hebt een heerlijke rugleuning zodat je lekker languit kunt liggen. Geniet van een mooi boek, een spannende film of de heerlijke zomerzon. De armleuningen zijn in de fabriek gelast, hierdoor kunt u de hoek niet omdraaien en zit het verstelbare gedeelte dus aan de linkerkant zoals op de foto te zien is. De lounge dining set is uitgerust met stevige kussens van maar liefst 10cm dik wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. De loungebank is ideaal voor de zomerse dagen om met vrienden en familie op te zitten tijdens een verjaardag, BBQ of gewoon als de zon schijnt! Het kwalitatief hoogwaardige aluminium frame en de mooie Acacia houten armleuningen en tafel zorgt voor een warme en luxe uitstraling. Bestel snel en geniet deze zomer nog van de zon in deze heerlijke luxe lounge diningset Cube.

Het aluminium frame en de houten armleuningen zijn 6cm breed en het massieve FSC Acacia hardhout is 18mm dik. Het robuuste frame is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium en heeft vele voordelen. Aluminium is namelijk roestvrij, stevig en vooral onderhoudsvrij. Schoonmaken is makkelijk met wat water en een sopje en verder heeft de set geen onderhoud nodig. De bijgeleverde kussens zijn rijk gevulde kussens en zijn gemaakt van een sterke stof, wat bijzonder praktisch is voor buitengebruik. De kussen zijn bovendien vuilafstotend en vochtwerend. Dit is erg handig als er op de kussens wordt gemorst. Je veegt het vocht er namelijk gemakkelijk weer af. De waterafstotende coating absorbeert geen water. Is het kussen onverhoopt toch vies geworden? Maak deze dan schoon met lauw water en een schone doek.

* LET OP! Deze tuinset is ook te bezichtigen in onze tuinmeubel showroom en direct af te halen in ons magazijn in Nieuwleusen (Overijssel).