Loungeset Premium Emerald Hoekbank Verstelbaar Tuinset 6-persoons Aluminium/Hout - 91959

Aanpasbare opties:

Je bespaart €504,00
Levertijd : juni
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Verstelbare bank 2x (LxBxH) 245x78x70cm
Multifunctioneel afneembare rugleuningen, verplaatsbare houten plateaus en zittingen
Tafel (LxBxH) 140x70x28cm
Aluminium n-tafel (LxBxH) 80x40x36cm
Zithoogte 38cm
Dikte kussens 12cm all weather (13 stuks)
Materiaal FSC Acacia hout, Aluminium, Polyester vulling
Kleur Antraciet/hout frame, kussens grijs antraciet

Omschrijving

Ontdek ultiem comfort en veelzijdigheid met onze Loungeset Premium Emerald Hoekbank, ontworpen om u te laten genieten van onvergetelijke momenten in uw tuin tijdens de lange zomerdagen. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze ruime 6-persoons set de perfecte balans tussen luxe en functionaliteit. De twee verstelbare banken, met afneembare rugleuningen en hoogte verstelbare zittingen, stellen u in staat om uw zitpositie aan te passen voor optimaal comfort.

De twee banken zijn multifunctioneel en in verschillende opstellingen te plaatsen, bijvoorbeeld als hoekbank, twee losse banken of een groot bed om heerlijk in te relaxen. De rugleuningen zijn eenvoudig te verplaatsen om zo de bank snel en gemakkelijk aan te passen naar de situatie van de dag. De twee buitenste plekken zijn in hoogte verstelbaar waardoor u heerlijk kunt liggen en een lekker boek kunt lezen in de tuin. De dikke kussens zijn gemaakt van Polyester met Olifen stof 230g/m2 en zijn uitstekend waterbestendig en zeer kleurvast bij sterk zonlicht. De kussens zijn bedekt met polyesterweefsel, gevuld met rijke spons, waardoor u een sterke ondersteuning krijgt voor een perfect comfort. De hoek loungeset is een ruime en comfortabele 5-delige tuinset. De set bestaat uit één massief houten salontafel en één kleinere aluminium tafel daaroverheen gecombineerd met twee verstelbare banken. De Premium Emerald set heeft een hippe en moderne uitstraling en is van absolute top-kwaliteit.

De bijgevoegde tafel en fraaie aluminium N-tafel bieden voldoende ruimte voor drankjes en snacks, terwijl de verplaatsbare houten plateaus en zittingen extra functionaliteit toevoegen aan deze prachtige veelzijdige set. De ruime tuinset is gemaakt van duurzaam FSC Acaciahout en sterk en hoogwaardig aluminium. Met deze hoogwaardige materialen biedt deze luxe tuinset niet alleen langdurige kwaliteit, maar ook uitstekende luxe en comfort.