Loungeset Capitol Tuinset 4/5-persoons Stoel-Bank Aluminium/Hout - 19370

Je bespaart €651,00
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Breedte bank 175cm
Diepte bank 99cm
Hoogte bank 79cm
Breedte stoel (2x) 75,5cm
Diepte stoel (2x) 99cm
Hoogte stoel (2x) 79cm
Zithoogte stoel/bank 42-47cm (laagste-hoogste zijde)
Dikte zitkussens 12cm
Breedte tafel 120cm
Diepte tafel 70cm
Hoogte tafel 43cm
Materiaal Aluminium, Polywood, Olefin stof
Kleur Antraciet, hout, grijs
Aantal delen 4 delen
Weerbestendig Ja

Omschrijving

De moderne Capitol loungeset is de perfecte set om gezellig bij elkaar te zitten. Deze prachtige loungeset bestaat uit een ruime 2/3-zitsbank, 2 ruime loungestoelen en een loungetafel. De tuinmeubelset is ideaal om lekker te relaxen of samen te genieten. Dankzij de opstelling haal je de knusse woonkamer naar buiten toe en geniet je het hele jaar door van deze exclusieve loungeset. Plof lekker neer in de dikke kussens van maar liefst 12cm dik en kom helemaal tot rust. De ginger loungeserie combineert een robuust design, fijn zitcomfort door de iets gekantelde zitting met geraffineerde details zoals de afwerking in de armleuningen. Het kwalitatief hoogwaardige robuuste aluminium frame en de mooie houten uitstraling op de armleuningen en tafel zorgt voor een warme en luxe uitstraling. 

Bestel snel en geniet deze zomer nog van de zon in deze heerlijke relax set Capitol. Het frame is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium en heeft vele voordelen. Aluminium is namelijk roestvrij, stevig en vooral onderhoudsvrij. Schoonmaken is makkelijk wat wat water en een sopje en verder heeft de set geen onderhoud nodig. De bijgeleverde kussens zijn rijk gevulde kussens en zijn gemaakt van een sterke stof, wat bijzonder praktisch is voor buitengebruik. De kussen zijn bovendien vuilafstotend en vochtwerend. Dit is erg handig als er op de kussens wordt gemorst. Je veegt het vocht er namelijk gemakkelijk weer af. De waterafstotende coating absorbeert geen water. Is het kussen onverhoopt toch vies geworden? Maak deze dan schoon met lauw water en een schone doek.

* LET OP! Deze tuinset is ook te bezichtigen in onze tuinmeubel showroom en direct af te halen in ons magazijn in Nieuwleusen (Overijssel).