Loungeset SensLine Darwin De Luxe 4-persoons Stoel-Bank Taupe Tuinset Aluminium - 12296

Je bespaart €425,05
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Bank (LxBxH) 162x79x69cm
Stoel 2x (LxBxH) 75x79x69cm
Tafel (LxBxH) 80x55x40cm
Hoogte armleuning 63cm
Zithoogte 40cm
Zitdiepte 49cm
Zitbreedte Bank 147cm, stoel 61cm
Materiaal Aluminium frame gepoedercoate afwerking, touw Ø28mm, tafel met 5mm glasblad met keramische afwerking, olefin kussens
Kleur Taupe
Kussens 3 zitkussens (10cm dik) en 4 rugkussens in kleur Zand

Omschrijving

Geef je tuin een moderne uitstraling met de Loungeset Darwin van het merk SensLine. Deze moderne tuinmeubelset combineert stijlvol design met duurzame materialen, waardoor het de perfecte keuze is voor liefhebbers van heerlijk eigentijds buitenleven. Het aluminium frame met gepoedercoate afwerking biedt niet alleen een strakke uitstraling, maar zorgt ook voor langdurige stevigheid en weerbestendigheid. De taupekleurige touwaccenten met een diameter van Ø28mm voegen een vleugje verfijning toe aan het geheel, terwijl de tafel met een 5mm glasblad met prachtige keramische afwerking een moderne touch geeft aan uw buitenruimte. 

Geniet van maximaal comfort met de Loungeset SensLine Darwin, die wordt geleverd met drie heerlijke dikke zitkussens van 10cm dik en vier zachte rugkussens in een rustgevende zandkleur. De afmetingen van de bank en stoelen zijn zorgvuldig ontworpen om een gezellige, intieme sfeer te creëren. Met een zitbreedte van 147cm voor de bank en 61cm voor de stoelen is er voldoende ruimte voor ontspanning. De olefin kussens, bekend om hun duurzaamheid en weerbestendigheid, zorgen ervoor dat u het hele seizoen door van uw buitenleven kunt genieten. Voeg een vleugje moderne klasse toe aan uw tuin met de Loungeset SensLine Darwin - waar comfort en stijl prachtig samenkomen.