Loungestoel Cube Diningchair Aluminium/Hout - 22381-2

Je bespaart €86,00
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Breedte stoel 70cm
Diepte Stoel 65cm
Hoogte stoel 71cm
Zithoogte 42cm
Dikte zitkussens 10cm
Materiaal Aluminium, FSC Acacia hardhout, polyester
Kleur Antraciet, hout, grijs
Weerbestendig Ja

Omschrijving

Deze heerlijke tuinstoel met ruime zit is perfect in combinatie met de populaire Cube loungeset. Dankzij het robuuste design en sterk en stevige aluminium frame heb je een prachtige eye catcher op het zomerse terras. De heerlijke dikke zit- en rugkussen leggen je daadwerkelijk in de watten en bezorgen je een geweldig zitcomfort. Het kwalitatief hoogwaardige aluminium frame en de mooie Acacia houten armleuningen en tafel zorgt voor een warme en luxe uitstraling. Bestel snel en geniet deze zomer nog van de zon in deze heerlijke luxe lounge diningset Cube.

Het aluminium frame en de houten armleuningen zijn 6cm breed en het massieve FSC Acacia hardhout is 18mm dik. Het frame is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium en heeft vele voordelen. Aluminium is namelijk roestvrij, stevig en vooral onderhoudsvrij. Schoonmaken is makkelijk met wat water en een sopje en verder heeft de set geen onderhoud nodig. De bijgeleverde kussens zijn rijk gevulde kussens en zijn gemaakt van een sterke stof, wat bijzonder praktisch is voor buitengebruik. De kussen zijn bovendien vuilafstotend en vochtwerend. Dit is erg handig als er op de kussens wordt gemorst. Je veegt het vocht er namelijk gemakkelijk weer af. De waterafstotende coating absorbeert geen water. Is het kussen onverhoopt toch vies geworden? Maak deze dan schoon met lauw water en een schone doek.

* LET OP! Deze tuinset is ook te bezichtigen in onze tuinmeubel showroom en direct af te halen in ons magazijn in Nieuwleusen (Overijssel).