Tuinbank Mallorca Loungebank Verstelbaar met Tafeltje Aluminium/Hout - 5012

Je bespaart €180,00
Levertijd : 1 - 2 weken
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Bank (LxBxH) 210x78x71cm
Tafel (LxBxH) 38x35x56cm
Materiaal FSC Acacia Hout, Aluminium
Kleur Antraciet, Grijs
Kussens 10cm dik

Omschrijving

Geniet van ontspannende momenten in je tuin met onze Tuinbank Mallorca Loungebank met bijpassend tafeltje. Deze moderne en veelzijdige tuinmeubelset is ontworpen voor ultiem comfort tijdens de lange zomerdagen. Met een ruime loungebank van 210x78cm en een bijpassend tafeltje van 38x35cm, biedt deze set de perfecte plek om te loungen en te ontspannen in stijl.

Met het in hoogte verstelbare deel kun je heerlijk liggen en bijvoorbeeld een lekker boek lezen. Het bijzettafeltje schuif je gemakkelijk onder het bed zodat je hier wat eten of bijv. de laptop op kunt zetten. De drie rugleuningen zijn afneembaar zodat je in plaats van een ruime zitbank er ook een heerlijk ligbed van kunt maken.

Gemaakt van hoogwaardig FSC acacia hout en sterk aluminium in een elegant antraciet en grijs kleurenschema, voegt deze loungebank een vleugje verfijning toe aan elke buitenruimte. De verstelbare rugleuning zorgt voor extra comfort en veelzijdigheid, terwijl de dikke comfortabele kussens van 10 cm zorgen voor een luxueuze zitervaring. Creëer een oase van rust en gezelligheid in je tuin met de Tuinbank Mallorca en geniet van onvergetelijke momenten onder de zomerzon.