TV Meubel Jakarta Wit 150cm Massief Gerecycled Mango Hout - 42148

Je bespaart €174,90
Levertijd : mei (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 60cm
Breedte 150cm
Diepte 40cm
Materiaal Gelakt mangohout, gerecycled massief hout
Kleur Veelkleurig, wit

Omschrijving

Het bijzondere tv-meubel Jakarta is een bijzonder meubelstuk voor jou en je omgeving! Het materiaal bestaat uit wit gelakt mangohout en gerecycled hout, dat oorspronkelijk is verkregen van oude Indonesische vissersboten. Het hergebruikte hout maakt het lowboard absoluut uniek, omdat elk plankje een uniek kleuren- en structuurspel heeft. Het robuuste hout maakt het tv-meubel zowel resistent als stabiel en is bestand tegen alle eisen. Het licht ongelijke tafelblad draagt ​​de bewogen geschiedenis van de vissersboten en weerspiegelt dit met een uniek design.

Achter de twee houten deuren en in de twee opbergvakken is genoeg opbergruimte voor al je spullen en tv-accessoires! In de uitbundig gedecoreerde lade kan ook veel opgeborgen worden! Het metalen beslag op de lades en deuren onderstrepen het rustieke karakter van deze blikvanger die je zal inspireren. 

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.