Kapstok Bull Zilver 100cm - 20076

Je bespaart €18,05
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 100cm
Dikte 10cm
Materiaal Aluminium
Kleur Zilver

Omschrijving

Wandkapstok Bull is gemaakt van zilverkleurig aluminium en is door erg trendy en heeft een cool design. Dit is een moderne opvallende manier voor een kapstok. Dit gewei zal de eyecatcher zijn voor je garderobe. Deze kapstok brengt veel sfeer in je huis en zal ook niet misstaan in een steakhouse. De kapstok is 100 cm breed, 40 cm hoog en 10 cm diep. 

Traditionele decoratie ontmoet modern design.
Vroeger waren echte geweien van jacht op groot wild alleen te vinden in appartementen die waren ingericht met kasten in rustiek eiken en met Biedermeier-meubels. De eigenaar van het appartement was dan bij voorkeur een jager of boswachter op groot wild. Het aluminium gewei BULL is compleet anders! Hier ontmoet oude traditie cool design.

Een buitengewone blikvanger in elke kamer.
Antler gaat toekomst! Gemaakt van het hoogwaardige materiaal aluminium en gemodelleerd naar een echte Longhorn-stier uit Texas, wordt de wandkast een onweerstaanbaar woonaccessoire. Of het nu gaat om een ​​gang of een feestzaal, verfris je sfeer in je eigen vier muren! Maar ook bij de receptie van een steakhouse of een Amerikaans diner is deze elegante kledingkast in goede handen!