Bank Marvelous Antiek Mosterdgeel 220cm Fluweel - 40325

Je bespaart €268,34
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 85cm
Breedte 220cm
Diepte 90cm
Zithoogte 48cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), metaal, eucalyptushout
Kleur Mosterdgeel

Omschrijving

Met deze originele bank trekt een nieuw favoriet stuk bij u in! De 3-zitsbank heeft een bijzonder hoogwaardige hoes van hoogwaardig fluweel. Dankzij zijn bijzonder lichte structuur bereikt hij een unieke, elegante uitstraling en geeft hij de bank net dat beetje extra. Ook de rug en sierkussens zijn afgewerkt met sierknopen. De elegante fluwelen hoes vormt ook een mooi contrast met de metalen voeten in retrostijl.

Ondanks de intense kleur en de extravagante fluwelen hoes, kunt u de comfortabele bank combineren met hoogwaardige binnenvering vulling in de zitkussens op een heerlijk veelzijdige manier met uw meubels. In onze winkel vind u ook een ruime keuze aan salontafels, tapijten en tv-meubelen die perfect passen bij de 3-zitsbank. Laat uw fantasie de vrije loop en ontwerp de woonkamer volgens uw ideeën.

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht.