Bioscoopbank 2-zits Elektrisch Verstelbaar Hollywood Exclusive Donker Grijs met bekerhouder - 101130E

Je bespaart €340,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 98cm
Breedte 170,5cm
Diepte 95cm
Breedte zitoppervlak 2x 50cm
Diepte zitoppervlak 55cm
Max. hoogte zitoppervlak 49cm
Hoogte rugleuning 50cm
Afmetingen opbergvak 27x23x9cm (LxBxH)
Hoogte armleuning vanaf vloer 60cm
Breedte armleuning 24cm
Kleur donker grijs
Materiaal microvezel 92% Polyester, gepoedercoat metaal

Omschrijving

Wil je heerlijk comfortabel zitten of een perfecte filmavond beleven? Dan is deze elektrische bioscoopbank echt iets voor jou! Deze luxe relaxbank past perfect in elke ruimte en brengt de bioscoop bij jouw thuis. Wil je een unieke mancave creëren dan is deze mooie gamebank echt perfect. Alleen of met z'n tweeën kun je een heerlijke avond genieten in deze relaxbank. Deze uniek biosscoopbank is zacht, uitnodigend en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw favoriete positie voor optimale ontspanning. De fijne gewateerde armleuningen en hoofdsteunen geven jou een ultiem zitcomfort. Gebruik de elektrische functie om de zitting in te stellen naar jouw behoeften. De bank is gestoffeerd in een zacht en klassieke microvezel stof waar je heerlijk in weg kunt dromen.

Beide stoelen zijn afzonderlijk elektrisch te verstellen. Met één handige functieknop kun je zowel de rugleuning, zitting als voetensteunen aanpassen naar jouw gewenste positie. Achter de zwarte bekerhouders bevindt zich een een handig opbergvak. Ideaal om je afstandsbedieningen op te ruimen of voor bijvoorbeeld een koptelefoon of het delen van een zak popcorn. Een uniek en exclusief meubelstuk voor een onvergetelijke thuis bioscoopervaring.

Naast de knoppen waarmee je de bioscoopbank elektrisch kunt verstellen zit ook nog een USB aansluiting. Hiermee kun je bijvoorbeeld je telefoon of laptop opladen. De elektrische bioscoopbank is rondom bekleed en daardoor vrij in elke ruimte te plaatsen. Aan de onderkant van de biosscoopbank zit een mat zwart gepoedercoat stabiel metalen frame. De rugleuningen zijn demontabel, hierdoor is het pakket gemakkelijk te vervoeren of op een bovenverdieping te plaatsen. De bank wordt geleverd in een stevige verpakking van ca. 77x65x173cm. De ruime 2-zits bioscoopbank wordt gratis en op afspraak door een gespecialiseerde meubelvervoerder bij je thuis bezorgt.