Bioscoopbank 2-zits Elektrisch Verstelbaar Hollywood Exclusive Zwart Leather Look met bekerhouder - 101128E

Je bespaart €330,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 98cm
Breedte 173cm
Diepte 96cm
Breedte zitoppervlak 2x 50cm
Diepte zitoppervlak 55cm
Max. hoogte zitoppervlak 49cm
Hoogte rugleuning 50cm
Afmetingen opbergvak 29x25x18cm (LxBxH)
Hoogte armleuning vanaf vloer 60cm
Breedte armleuning 24cm
Kleur mat zwart
Materiaal PU Polyurethaan kunstleder, gepoedercoat metaal

Omschrijving

Ben je toe aan een heerlijke filmavond met een drankje en wat popcorn? Met deze luxe relaxbank haalt u de bioscoop direct in uw eigen ruimte! Wil je een unieke mancave creëren dan is deze mooie gamebank echt perfect. Alleen of met z'n tweeën kun je een heerlijke avond genieten in deze relaxbank. De ruime biosscoopbank biedt uitstekend comfort met gewatteerde armleuningen en een comfortabele zitting. De prachtige 2-zits bioscoopbank heeft een fantastisch zitcomfort met een moderne mat zwarte leather look bekleding. Hierdoor kunt u vlekken eenvoudig verwijderen met een vochtige katoenen doek.

Beide zittingen zijn apart elektrisch verstelbaar. Zowel de rugleuning, zitting als voetensteunen zijn met behulp van één functieknop elektrisch te verstellen. Achter de zwarte bekerhouders is er ook een scharnierend opbergvak in de middelste armleuning. Handig om je afstandsbedieningen op te ruimen of voor bijvoorbeeld een koptelefoon of het delen van een zak popcorn. Een uniek en exclusief meubelstuk voor een onvergetelijke thuis bioscoopervaring.

Naast de knoppen waarmee je de elektrische bioscoopbank kunt verstellen zit ook nog een USB aansluiting. Hiermee kun je bijv. je telefoon of laptop opladen. De biosscoopbank is rondom bekleed en daardoor vrij in elke ruimte te plaatsen. Aan de onderkant van de biosscoopbank zit een mat zwart gepoedercoat stabiel metalen frame. De rugleuningen zijn demontabel, hierdoor is het pakket gemakkelijk te vervoeren of op een bovenverdieping te plaatsen. De bank wordt geleverd in een stevige verpakking van ca. 77x65x173cm. De ruime 2-zits bioscoopbank wordt gratis en op afspraak door een gespecialiseerde meubelvervoerder bij je thuis bezorgt.