Draaistoel Lounger Grijs Fluweel - 39511

Je bespaart €64,18
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 100-110cm
Breedte 72cm
Diepte 80cm
Zithoogte 46-56cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), metaal
Kleur Grijs, zilver

Omschrijving

Maak het uzelf gemakkelijk en ervaar een buitengewone draaistoel in een glamoureus ontwerp. De licht glanzende fluwelen bekleding geeft de draaistoel een heel speciale charme en de decoratieve knoppen op de rugleuning en zitting doen denken aan het elegante Chesterfield-ontwerp uit Engeland. Een succesvol contrast hiermee is het verchroomde metalen frame, dat er zeer modern uitziet en een opwindend onderdeel toevoegt aan het ontwerp.

De comfortabel gestoffeerde zitting met hoge rugleuning en comfortabele armleuningen zorgt voor maximaal zitcomfort. Bovendien kunt u de hoogte van de draaistoel individueel aanpassen met 10 cm met behulp van een hoogwaardige gasdrukveer. Zo kan de stoel eenvoudig worden aangepast aan uw beenlengte of de hoogte van verschillende kantoortafels. 

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht.