Hoekbank Cozy Velvet II Grijs 260cm Fluweel (Links + Rechts monteerbaar) - 40273

Je bespaart €401,30
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 85cm
Breedte 260cm
Diepte 83cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), rubberboomhout
Kleur Grijs, goud

Omschrijving

Met deze extravagante bank haal je een echt design hoogtepunt in huis! De opvallende bekleding in een nobele fluwelen look en de gouden voeten trekken ongetwijfeld ieders aandacht en zijn een kleurrijke eye catcher. De twee ronde sierkussens en het zorgvuldig gewatteerde oppervlak van de zitkussens geven de hoekbank een bijzonder nobele charme die bijna doet denken aan het populaire Chesterfield-design.

Niet alleen het uiterlijk van de bank overtuigt: naast het edele design met een hoogwaardige bekleding in donkerblauw fluwelen look is de gezellige bekleding met pocketveren kern een echte aanwinst voor elke woonkamer. Voor extra flexibiliteit stel je de poef aan beide kanten in, zoals jij dat het beste bevalt. Onze grote hoekbank met royale fluwelen hoes zal uw sfeer op een unieke manier verrijken - ervaar het zelf!

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht.