Open Kast Iron Craft 180cm Massief Mango Hout - 42377

Je bespaart €177,20
Levertijd : juni (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 176cm
Breedte 80cm
Diepte 25cm
Hoogte poten 16cm
Vakken (HxBxD) 34x35x25cm
Materiaal Metaal, Massief mango hout
Kleur Zwart, natuur

Omschrijving

De massieve iron craft open kast brengt een lichte industriële stijl in je woonomgeving met zijn open achterwand en stabiele zwarte metalen poten. De ruime planken van hoogwaardig mangohout bieden handige opbergruimte voor je boeken of tentoonstellingsruimte voor je mooiste stukken en andere decoraties. Dankzij de lichte kleur en elegante vorm ziet de ope kast er bijzonder harmonieus en vriendelijk uit.

De boekenkast is een expressieve blikvanger dankzij de combinatie van natuurlijke houtlook en de robuuste flair van industrieel design. Het doordachte ontwerp biedt u een royaal gebruik van de open kast- of het nu in de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer is: de massieve open kast maakt van elke ruimte iets heel bijzonders. Onze tip: in combinatie met andere meubels uit de gelijknamige serie ziet uw sfeer er bijzonder harmonieus uit.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.