Sale

Wandkast Makassar 150cm XL Massief Sheesham Hout - 38117

Speciale prijs € 437,95 Normale prijs € 547,45
Je bespaart: € 109,50
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

BESCHRIJVING:
Natuurlijke charme en veel ruimte
De grote, massieve boekenkast MAKASSAR XL is gemaakt van hoogwaardig gelakt Sheesham-hout. Sheesham staat bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het hout absoluut uniek maakt. Kleine minerale insluitsels en de buitengewone houtgroei onderstrepen het karakter van het hout. Deze prachtige natuurlijkheid van de standaardplank combineert met het puristische, asymmetrische ontwerp - samen zorgen ze voor een natuurlijke en tegelijkertijd moderne sfeer.

Ruimtebesparend en blikvanger in één
Met zijn vijf grote vakken biedt de plank ruimte aan boeken, mappen, decoraties of al je andere waardevolle spullen en is hij ook geschikt als roomdivider. Een echt wonder van orde dat in geen enkele woonkamer of kantoor mag ontbreken. Dankzij de speciale vorm gebruik je niet alleen de gesloten vakken voor je boeken en mappen, maar decoreer je ook de planken die door het verschoven ontwerp ontstaan ​​naar jouw idee.

SPECIFICATIES:
Afmeting : (H x B x D) 150 cm x 100 cm x 30 cm
Kleur : natuur
Materiaal : Massief hout, Sheesham, verzegeld, geverfd
Omdat het handgemaakt is en een natuurlijk product is het kan leiden tot afwijkingen in kleur en afmetingen, en ook hobbels komen.
Levertijd : 1 tot 3 weken (onder voorbehoud)