Wandkast Makassar II 180cm Massief Sheesham Hout - 38118

Je bespaart €122,34
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 180cm
Breedte 80cm
Diepte 25cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout
Kleur Natuur

Omschrijving

De grote, massieve boekenkast CUBUS is gemaakt van hoogwaardig, gelakt Sheesham-hout. Sheesham staat bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het hout absoluut uniek maakt. Deze prachtige natuurlijkheid van de standaardplank combineert met het puristische, asymmetrische ontwerp - samen zorgen ze voor een natuurlijke en tegelijkertijd moderne sfeer.

Met zijn elf verschillend gevormde vakken biedt de plank ruimte aan boeken, dossiers, decoraties of al je andere waardevolle spullen en is hij ook geschikt als roomdivider: een waar wonder van orde dat in geen enkele woonkamer of kantoor mag ontbreken. Dankzij de speciale vorm kunt u de vakken heel individueel ontwerpen en zo een unieke blikvanger in uw huis creëren waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.